Alejandro Valverde defensarà el títol a la Volta
Ciclisme

Alejandro Valverde i Marc Soler encapçalaran l'equip Movistar a la Volta

L'organització ha confirmat la participació del vigent campió del món i del prometedor ciclista català en la prova, que començarà el 25 de març a Calella

Actualitzat

El vigent campió del món, Alejandro Valverde, i el seu company d'equip en el Movistar Marc Soler participaran en la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, que es disputarà del 25 al 31 de març.

Segons ha informat aquest divendres l'organització de la ronda catalana, el Movistar va confirmar que Valverde, vigent campió de la prova, així com Soler, un dels ciclistes catalans que més ha brillat al circuit els últims anys, estaran presents en la línia de sortida de Calella (Maresme).

D'aquesta manera, el ciclista murcià optarà a endur-se la quarta victòria en la Volta després de les aconseguides en els anys 2009, 2017 i 2018.

Després de la seva primera victòria el 2009, Valverde s'ha convertit en el màxim dominador de la Volta en els últims anys i en el seu palmarès ja acumula fins a nou triomfs d'etapa, cinc dels quals en les últimes dues edicions. En el cas de Marc Soler, intentarà millorar la tercera posició aconseguida l'any 2017.

A més de Valverde i Soler, algunes de les primeres espases del ciclisme mundial ja han confirmat la seva presència a la Volta. És el cas dels francesos Romain Bardet (Ag2r-La Mondiale) i Thibaut Pinot (Groupama-FDJ), així com el belga Thomas de Gendt (Lotto-Soudal).

ARXIVAT A:
La Volta
Anar al contingut