Ciclisme

Alejandro Valverde estrena el mallot de campió del món a la Tre Valli Varesine

El ciclista murcià ha lluït per primera vegada aquest dimarts el mallot acreditatiu de campió del món de ciclisme en ruta a la carrera italiana Tre Valli Varesine, que ha acabat amb la victòria del letó Toms Skujins, i ha reservat forces de cara a la clàssica de la Llombardia

Alejandro Valverde a la Festa de la Bici de Movistar (foto: EFE)

El ciclista murcià Alejandro Valverde va aconseguir l'últim cap de setmana de setembre la victòria al Mundial de ciclisme en ruta i aquest mateix dimarts ha estrenat el mallot irisat que l'acredita com a campió del món i que lluirà durant tota la temporada vinent.

La clàssica italiana Tre Valli Varesine, de segona categoria, ha estat l'escenari escollit pel Movistar Team per estrenar oficialment un mallot que diumenge es va veure per primera vegada a la Festa de la Bici de Movistar, que es va celebrar pels carrers de Madrid.

La carrera italiana ha vist atacs dels favorits en els últims quilòmetres i s'ha acabat resolent amb un esprint en grup reduït que s'ha adjudicat l'estonià Toms Skujins, de l'equip Trek-Segafredo. Valverde, que ha reservat forces, ha acabat en quinzena posició i sense opcions de victòria.

Alejandro Valverde disputarà diumenge la clàssica de la Llombardia, l'últim monument ciclista de la temporada, i serà un dels principals favorits a la victòria. Abans, el corredor murcià haurà completat una setmana intensa a Itàlia amb participacions a la Milà-Torí i el Gran Piemont.