Alejandro Silva ja té la clau per parar Neymar
Futbol

Alejandro Silva: "A Neymar, li haurem de donar unes bones puntades de peu"

L'uruguaià assegura que el jugador brasiler està intractable i, per abaixar-ne el rendiment, hauran de fer-li "puntades de peu". Totes dues seleccions s'enfronten el 23 de març en la tretzena jornada de les eliminatòries de classificació per a Rússia 2018.

Actualitzat

El futbolista uruguaià Alejandro Silva ha assegurat que per abaixar el rendiment del brasiler Neymar li hauran de donar "unes bones puntades de peu". Ambdues seleccions juguen el proper 23 de març en la tretzena jornada de les eliminatòries de classificació a Rússia 2018.

"Vaig veure jugar a Neymar dissabte i està intractable, li haurem de donar unes bones puntades de peu. És un dels millors jugadors del món al costat de Messi, Cristiano Ronaldo i Suárez", ha declarat Silva, futbolista del Lanús, en una entrevista amb el diari esportiu uruguaià "Ovación".

Absent en la selecció uruguaiana des de la preparació per al mundial del 2014, Silva va entrar la setmana passada a la llista preliminar que va confeccionar el tècnic uruguaià, Óscar Washington Tabárez, per al partit contra el Brasil i el següent partit contra Perú. Silva preveu el partit contra Brasil "dur" encara que considera que Uruguai és respectat per la resta de seleccions.

"Ells vénen com a favorits però crec que Uruguai està fent molt bé les coses com per enfrontar-s'hi d'igual a igual i tractar d'aconseguir els tres punts que són fonamentals. Serà un partit travat, tractarem de no deixar-los jugar", ha afegit.

Uruguai, amb 23 punts, ocupa el segon lloc de la taula en les eliminatòries sud-americanes de classificació al Mundial de Rússia 2018. Brasil lidera la classificació amb 27 punts.

Anar al contingut