Barça

Aleix Vidal rep l'alta i entra a la convocatòria del Barça per jugar al camp del Leganés

El lateral ha estat la novetat més destacada de la convocatòria d'Ernesto Valverde

Actualitzat

Aleix Vidal ha tornat a entrar a la convocatòria del FC Barcelona després de rebre l'alta mèdica aquest mateix divendres de les seves molèsties al turmell dret que es va operar el passat mes de febrer. Un problema físic que el va deixar fora de l'equip des del duel contra l'Athletic Club de Bilbao del 28 d'octubre. Vidal no anava convocat, per qüestions tècniques, des del duel contra el Las Palmas de l'1 d'octubre, on va jugar 45 minuts.

L'altre lesionat que podia rebre l'alta mèdica abans del partit contra el Leganés, el turc Arda Turan, finalment, no ha tingut el vistiplau dels serveis mèdics del club. Les molèsties al turmell esquerre amb què va tornar d'un partit amb la seva selecció no han millorat i ha quedat fora de la convocatòria per jugar al camp del Leganés aquest dissabte (16:15).

La llista de 18 jugadors la integren Marc-André Ter Stegen, Jesper Cillessen, Nelson Sémedo, Gerard Piqué, Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Denis Suárez, Andrés Iniesta, Luis Suárez, Leo Messi, Paulinho, Gerard Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Lucas Digne, Aleix Vidal, Samuel Umtiti i Thomas Vermaelen.

Piqué no viatjarà amb l'equip per un assumpte personal i s'incorporarà a l'expedició barcelonista a Madrid, a primera hora de dissabte. Fora de la llista, a més de Turan, han quedat el també lesionats Ousmane Dembélé, Ranfinha, Sergi Roberto, André Gomes i Javier Mascherano.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut