Vicente del Bosque també ha cridat cinc jugadors joves perquè treballin amb el grup (Reuters)
Futbol

Aleix Vidal, pretès pel Barça, s'estrena en una convocatòria de la selecció espanyola

La tornada de Paco Alcácer, davanter del València, i la presència dels sevillistes Sergio Rico i Aleix Vidal són les grans novetats en la llista de convocats per Vicente del Bosque per als partits contra Costa Rica i Bielorússia

Xavi VegasActualitzat

El sevillista Aleix vidal, pretès pel Barça segons va desvelar el programa Efectivament, és una de les grans novetats de la llista de la selecció espanyola per als partits davant Costa Rica i Bielorússia dels dies 11 i 15 de juny. 

A la nòmina de Del Bosque hi destaca l'absència de Diego Costa, davanter del Chelsea, que acaba de sortir d'una lesió, i de Thiago Alcántara, migcampista del Bayern Munic, que té unes molèsties, així com les de Raúl Albiol, defensa del Nàpols, habitual sempre en les llistes de Del Bosque, i del migcampista de l'Atlètic Mario Suárez. També torna a l'equip nacional Manuel Agudo 'Nolito', jugador del Celta, que després de debutar com a internacional absolut es va perdre l'anterior convocatoria.

Entre els convocats hi han 6 jugadors del Barça; Piqué, Bartra, Alba, Busquets, Iniesta i Pedro. També els catalans Aleix Vidal (Sevilla) i Cesc Fàbregas (Chelsea). Finalment, Del Bosque també va tenir paraules d'elogi per a Xavi Hernández al qual considera un jugador que "sempre estarà en el record perquè ha estat un orgull tant per al seu club com per a la selecció".

 

Rubén Duarte, convocat en el grup dels joves

Així mateix, Del Bosque ha convocat cinc jugadors joves perquè treballin amb el grup en una concentració prèvia als partits: Jonny Castro (Celta), Rubén Duarte (Espanyol), Juanmi Jiménez (Màlaga), José Luis Gayá (València) i Saül Ñíguez (Atlètic).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut