Aleix Porras (Foto: @coachsalva)
Atletisme

Aleix Porras i Sara Gallego, medallistes en els 400 tanques dels Campionats d'Europa juvenils d'atletisme

Els dos atletes s'afegeixen a la llista de promeses de l'atletisme català que han pujat al podi en els Europeus de la categoria juvenil

L'atleta lleidatà del FCB Aleix Porras ha guanyat la medalla de plata dels 400 tanques als Campionats d'Europa juvenils d'atletisme que es disputen a la capital de Geòrgia, Tbilisi. Un resultat meritori pel posseïdor del rècord europeu d'aquesta distància en categoria juvenil (50 segons i 38 centèsimes) que ha passat una mala nit, amb febre i problemes estomacals. L'or ha estat per l'italià Alessandro Sibilio.

A la final femenina d'aquesta mateixa prova l'atleta de l'ISS L'Hospitalet Sara Gallego ha guanyat la medalla de bronze amb la seva millor marca personal (58 segons i 73 centèsimes) al darrere de la finlandesa Viivi Lehikoinen i la suïssa Yasmin Giger.

Amb aquestes dues medalles la delegació espanyola suma set podis als Europeus Juvenils, 5 d'elles d'atletes de la federació catalana. Meritxell Benito va ser plata en salt de perxa, Annas Mahboub es va proclamar subcampió dels 3000 i Pol Retamal es va endur el bronze dels 200.