Aleix Espargaró: "Reconec que em vaig excedir amb el Marc"
Espargaró viu un moment dolç en la seva carrera (REUTERS)
Motor

Aleix Espargaró: "Reconec que em vaig excedir amb el Marc"

Durant la qualificació per al GP d'Espanya, van saltar espurnes entre Aleix Espargaró i Marc Márquez. El pilot d'Aprilia, però, s'ha disculpat amb el d'Honda per la seva reacció

Redacció Esport3Actualitzat

Als 32 anys, Aleix Espargaró està en el millor moment de la seva carrera. Després de disputar més de 200 grans premis, ha guanyat una cursa i, amb quatre podis en set curses, lluita pel Mundial de MotoGP.

En una entrevista concedida a Marca, Espargaró admet que la seva regularitat és la seva força per lluitar pel campionat:

"Crec que som ràpids, si no, no pots ser campió del món, això és claríssim, és impossible, però em falta un punt, sobretot amb el Fabio (Quartararo), de velocitat, i crec que a Aprilia li falta també un punt de constància a tots els circuits respecte a la Yamaha, però crec que el Fabio té una pressió que nosaltres no haurem de tenir."


El pilot d'Aprilia ha assegurat que està content amb els resultats obtinguts:

"Sí. I ho dic amb totes les de la llei en el sentit que no ho dic ara perquè he guanyat i és més fàcil. No, crec que la meva carrera esportiva només canviarà a les estadístiques, que posarà que he guanyat una carrera, però jo estic molt orgullós del que he aconseguit, moltíssim."

Disculpes als germans Márquez

Aleix Espargaró i Marc Márquez van protagonitzar una enganxada al circuit de Jerez a causa d'una controvertida maniobra del Tro de Cervera. Espargaró ha volgut disculpar-se, i ha assegurat que sent admiració per Marc Márquez i ha matisat els seus comentaris:

"No és que els hagi criticat en general perquè, sobretot pel Marc, tinc moltíssima admiració, però el que vaig criticar van ser dos casos puntuals. Amb el Marc reconec que em vaig excedir, perquè el que ell va fer (seguir una roda) jo també ho he fet i moltes més vegades que ell, però venint d'un paio tan bo com ell, del que jo estic a mil anys, em va xocar moltíssim que ho fes ell i en aquell moment vaig dir el que pensava. Jo crec que no li vaig faltar al respecte, vaig donar la meva opinió, però, veient-ho fredament, em vaig excedir amb el Marc, perquè jo ho he fet moltes vegades."

Anar al contingut