EFE/EPA/YOAN VALAT
MotoGP

Aleix Espargaró, operat del braç dret

El pilot català d'Aprilia, que ja va ser intervingut d'aquesta mateixa lesió fa deu anys, estarà a punt pel pròxim GP d'Itàlia, al circuit de Mugello

Redacció Esport3Actualitzat

El pilot català de MotoGP Aleix Espargaró ha passat pel quiròfan aquest dilluns al matí a l'Hospital Quiron Dexeus de Barcelona per les molèsties que arrossegava al braç dret per la síndrome compartimental. La intervenció, feta per l'equip mèdic del Dr. Xavier Mir, estava prevista des de la seva participació en el test de proves posterior al Gran Premi de Jerez.

El pilot d'Aprilia ja s'havia marcat la data d'avui per passar pel quiròfan i poder arribar a punt per al Gran Premi d'Itàlia, a la cursa que es disputarà d'aquí a dues setmanes al circuit de Mugello.

El català, que ja va ser intervingut d'aquesta mateixa lesió fa deu anys, és el quart pilot que se sotmet a aquest tipus d'intervenció quirúrgica en la temporada 2021, després de Jack Miller (Ducati Lenovo Team), Iker Lecuona (Tech3 KTM Factory Racing) i Fabio Quartararo (Monster Energy Yamaha MotoGP), per pal·liar aquestes molèsties que condicionen completament el pilotatge.

Anar al contingut