Aleix Espargaró en una imatge d'arxiu en roda de premsa
Aleix Espargaró en una imatge d'arxiu
MotoGP

Aleix Espargaró cau en bici mentre mirava el mòbil i es lesiona: "Ha estat una cagada"

El pilot d'Aprilia pateix cremades a l'esquena i als braços i té sang acumulada al turmell que no li deixa pilotar al cent per cent

Redacció Esport3Actualitzat

Aleix Espargaró (Aprilia) ha titllat de "cagada enorme" la caiguda que va patir ahir dijous al matí a la recta del circuit de Mugello, on aquest cap de setmana té lloc el GP d'Itàlia de MotoGP. El mateix pilot ha admès l'error: anar en bicicleta i parlar pel mòbil alhora.

"Va ser una cagada enorme, de les més grans que he fet en la meva carrera esportiva. Caure entrenant i fer-te mal, per a un atleta, forma part del joc. Però no un dijous en el Gran Premi més especial per a Aprilia i per estar utilitzant el puto telèfon mòbil".

 

Espargaró ha pogut córrer els lliures d'aquest divendres tot i les lesions que arrossega arran de la caiguda.

"Una cagada enorme i em sentia fatal. He demanat perdó a l'equip un centenar de vegades. Tinc tota l'esquena cremada, els braços... Això no és que em faci gaire mal, però tinc el taló ple de sang i em fa un mal horrorós.

Han buidat tota la sang que hi havia i m'han infiltrat, però no puc utilitzar el fre de darrere, em costa molt pilotar... Anava amb el puto mòbil i vaig caure".

Espargaró, durant la cursa d'aquest diumenge
Espargaró als lliures d'aquest divendres a Mugello (EFE)

El pilot ha detallat que parlava per WhatsApp amb l'Spotify obert i ha confessat que sent vergonya pel que ha passat.

Anar al contingut