Aleix Espargaró, molt crític amb Marc Márquez i amb altres companys
MotoGP

Aleix Espargaró carrega contra Márquez per l'accident a Portimao

El de Granollers ha lamentat l'acció del pilot d'Honda, que li podia "haver rebentat el genoll a Oliveira i deixar-lo sense córrer mai més una cursa"

Redacció Esport3Actualitzat

La maniobra de Marc Márquez a la segona volta del Gran Premi de Portugal ha provocat el seu abandonament a més del de Miguel Oliveira. I ha provocat també alguna reacció contrariada d'algun dels seus companys. Qui n'ha parlat més obertament ha estat Aleix Espargaró, que no s'ha mossegat la llengua:

 "L'accident del Marc em sembla gravíssim. Li podia haver explotat el genoll a Oliveira i haver-lo deixat sense córrer mai més a la seva vida. Ha sigut un impacte brutal. Si no el sancionen per una cursa, em semblarà ridícul."

El pilot d'Aprilia feia aquest comentari abans que es conegués que l'organització ha decidit sancionar Márquez amb una doble volta llarga de penalització en la pròxima cursa, el Gran Premi de l'Argentina. Per al gran dels Espargaró, que divendres va veure com el seu germà Pol patia un greu accident en els entrenaments lliures, es mostrava contrariat no només amb l'actitud de Márquez:

"És la primera cursa i ja tenim quatre pilots a l'hospital. Em fa l'efecte que no n'aprenem. Després de les caigudes d'ahir, avui la gent ha arrencat igual. Binder m'ha topat i la primera volta de Joan Mir és una bogeria. No sé si podeu veure la meva càmera 'on board'... semblava que jugués a les bitlles quan havia de perdre cinc segons per la seva penalització. ¿Per què?"   

El gran dels Espargaró ha fet la volta ràpida de la cursa, però ha acabat novè, fet que l'ha fet reflexionar de nou sobre els límits del pilotatge: 

"És culpa nostra, dels pilots. Jo avui rodava un segon més ràpid que Zarco, que les dues KTM i que Àlex Márquez, però no he sigut capaç i no he sigut prou bo per avançar-los. Què faig? Topo amb ells? Doncs no. Em fa molta ràbia fer volta ràpida i acabar novè, però això no és boxa." 

 

Jorge Martín: "Demanar perdó ja no serveix de res"

El pilot madrileny Jorge Martín, un dels que s'ha vist afectat per la maniobra de Márquez, també s'ha mostrat força expeditiu, recordant que el que ha passat avui no és un cas aïllat:

"No és la primera vegada que Márquez em tira i això de demanar perdó al pilot i al públic ja no funciona. Que vagi amb compte, perquè a mi ja m'ha arruïnat dues carreres i jo a ell cap."

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut