Aleix Espargaró, aquest divendres a Argentina
Aleix Espargaró, aquest divendres a Argentina
moto gp

Aleix Espargaró arrasa a Termas de Río Hondo en el primer dia d'entrenaments

Doblet d'Aprilia amb Granollers i Viñales. L'any passat, el gran dels Espargaró ja va guanyar la cursa al traçat argentí

Xavier GuillénActualitzat

Aprillia escombra a Termas de Río Hondo. L'any passat Aleix Espargaró ja va guanyar el Gran Premi de l'Argentina en què va ser la seva primera victòria a la màxima categoria. Aquest divendres, en el primer dia d'entrenaments de la segona prova del Mundial 2023 ha tornat a ser el més ràpid.

El de Granollers ha omplert de satisfacció el box d'Aprilia, que a més també ha celebrat el segon lloc del seu company d'equip Maverick Viñales.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleix 41 (@aleixespargaro)

Els pilots de les motos de Borgo Panigale han deixat enrere tota la colla de Ducati. Començant pel tercer Marco Bezzecchi, seguit de Luca Marini, Johann Zarco, Pecco Bagnaia i Jorge Martín.

Reacció curiosa d'Honda

Takaaki Nakagami ha estat el més ràpid els pilots d'Honda, a la vuitena posició, mentre que Àlex Rins ha tancat la llista dels deu primers que van directes a la Q2. El pilot de Barcelona duia el xassís de l'Honda de Márquez, absent per lesió i s'ha quedat a només sis dècimes del millor temps d'Espargaró.

Si Nakagami ha sorprès també ho ha fet Gianfranco Morbidelli, novè, mentre que el seu company Fabio Quartararo, decebut, ha acabat catorzè. Fora de la Q2 també estan Alex Márquez Joan Mir i Augusto Fernández i Raúl Fernández. Augusto, ha caigut sense conseqüències.

Pol Espargaró surt de l'UCI

El seu company Pol Espargaró ha sortit avui de l'UCI després de l'operació de mandíbula a què es va sotmetre i continua la recuperació.

Anar al contingut