Carlos Alcaraz, en un moment del partit amb Tommy Paul (EFE)
Tenis

Alcaraz passa als quarts de Miami i s'abona a l'"Alonsomania"

El tenista murcià supera Tommy Paul (6-4, 6-4) i advoca per la victòria 33 de l'asturià al Mundial de Fórmula 1

Redacció Esport3Actualitzat

Carlos Alcaraz continua amb pas ferm al Masters 1000 de Miami. El tenista murcià, actual número 1 mundial, s'ha classificat per als quarts de final del torneig en superar el nord-americà Tommy Paul, el 19è jugador mundial, en dos sets (6-4 i 6-4). És el novè triomf consecutiu d'Alcaraz en una sèrie en la qual només ha cedit un set.  

El partit no ha tingut gaire història. Sí que l'ha tingut la dedicatòria final del murcià a un dels seus ídols, Fernando Alonso, quan ha fet referència en una càmera al número 33 que han fet populars els seguidors del pilot asturià. 

 

El mateix Alonso ha reaccionat a les xarxes davant aquest brot d'"Alonsomania" d'Alcaraz, en una connexió que ha fet, probablement, les delícies dels aficionats a l'esport espanyols.     

 

Alcaraz s'enfrontarà als quarts de final a Taylor Fritz, amb qui no s'ha enfrontat mai encara en la seva carrera. Falta veure si el nord-americà pot arribar a ser un escull en la seva recerca de revalidar el títol. De moment, però, tot va sobre rodes per al del Palmar.  

Anar al contingut