Carlos Alcaraz celebrant la victòria contra Lorenzo Musetti
Carlos Alcaraz celebrant la victòria contra Lorenzo Musetti (Reuters)
Tenis

Alcaraz i Djokovic avancen amb pas ferm als quarts de Roland Garros

Els dos tenistes han superat per la via ràpida els seus rivals i superen una nova ronda del Grand Slam

Redacció Esport3Actualitzat
  • L'inici del partit contra Lorenzo Musetti no ha estat el desitjat per a Carlos Alcaraz, que ha vist com l'italià li trencava el primer servei per situar-se 0-2. El murcià, però, no ha trigat a reaccionar i s'ha anotat els següents cinc jocs amb una remuntada que li ha valgut per emportar-se el primer set (6-3).
  • En la segona mànega, Alcaraz ha estat més sòlid i no ha donat resposta al seu rival, número 7 del món. El murcià ha sabut patir en els moments claus i també s'ha adjudicat el segon set per un ampli marge (6-2). Tot i això, l'italià ha guanyat punts increïbles com aquest:

 

  • La tònica ha estat la mateixa a l'últim set i Carlos Alcaraz ha tornat a superar Lorenzo Musetti per 6-2. D'aquesta manera, el murcià es classifica per als quarts de final, on jugarà contra el guanyador de Sebastian Ofner i Stefanos Tsitsipas.

 

Djokovic escombra Varillas

  • Novak Djokovic s'enfrontava per primera vegada amb el peruà Juan Pablo Varillas, a qui ha guanyat amb molta superioritat. El número tres del món ha tret la seva millor versió per classificar-se per als quarts de final de Roland Garros (6-3, 6-2 i 6-2).
  • Amb aquesta victòria, el serbi s'ha convertit en el jugador amb més partits als quarts de final de Roland Garros, amb un total de 17 participacions. D'aquesta manera, Djokovic supera Nadal en el nombre de presències en aquesta ronda del Grand Slam de terra batuda.
Anar al contingut