Tenis

Alcaraz explica els motius dels problemes físics durant el partit contra Djokovic

Els nervis i la pressió han jugat una mala passada al murcià

Redacció Esport3Actualitzat

Carlos Alcaraz ha explicat a la roda de premsa posterior al partit contra Djokovic el motiu de les molèsties físiques que li han impedit ser competitiu. El murcià ha estat molt sincer i ha comentat que els nervis i la pressió li han jugat una mala passada.

"Les rampes han estat pels nervis i la tensió de jugar amb una llegenda com Djokovic. Et porta al límit. Si algú juga contra Djokovic i et diu que no sent pressió, menteix. He d'aprendre la lliçó per al proper cop. La tensió m'ha passat factura després de dos sets molt durs."

El número 1 del món ha relatat els problemes físics que ha tingut. Les rampes li han aparegut primer al braç i s'han estès per tot el cos.

"Diria que el primer i el segon set han estat molt intensos i he començat a tenir rampes al braç. A l'inici del tercer set he començat a tenir rampes per tot el cos, no només a les cames. Als braços també, i a totes les parts de les cames."

Les molèsties s'han fet evidents a partir del tercer set, quan Alcaraz ha demanat l'assistència mèdica, però ha decidit continuar fins al final. Segons ha explicat, confiava recuperar-se de cara al quart set: "Deia a la banqueta que estava fotut, però no m'he plantejat la retirada. Pensava que en el quart set tenia un 1% d'opcions."

La recuperació no ha arribat i ha cedit clarament tant en el tercer com en el quart set (6-3, 5-7, 6-1 i 6-1).

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut