Alcaraz agraeix el suport del públic de Nova York, després del partit
Alcaraz agraeix el suport del públic de Nova York, després del partit
tenis

Alcaraz es guanya els seus primers "haters"

El jove tenista s'ha ficat en un embolic per culpa dels toros

Carlos Alcaraz, el jove tenista espanyol que ha estat en boca de tots gràcies a la seva destacada actuació al món del tenis, ha estat notícia fa poc per un motiu que no té res a veure amb el seu rendiment esportiu. La presència d'Alcaraz en una corrida de toros a Múrcia ha provocat una controvèrsia a les xarxes socials i ha dividit les opinions dels seus seguidors.

Les imatges que van provocar la polèmica mostren Carlos Alcaraz amb el reconegut torero Pepín Liria -va ser citat com a testimoni d'abusos sexuals a l'escola de bous que dirigia- i l'exfutbolista José Antonio Camacho. Aquestes fotos van ser ràpidament compartides a les xarxes socials, i una fundació taurina no va trigar a presumir de la presència del tenista a l'esdeveniment.

 

La reacció a les xarxes socials no s'han fet esperar. D'una banda, han sortit tots aquells que donen suport a Carlos Alcaraz i consideren que té dret a gaudir de les seves aficions personals, independentment del seu estatus com a esportista. Argumenten que la tauromàquia és una part arrelada de la cultura espanyola. I que assistir a una corrida no hauria de ser motiu de crítica.

 

 

D'altra banda, però, n'hi ha que critiquen durament Alcaraz per haver assistit a un esdeveniment taurí. Molts d'aquests crítics eren seguidors fervents del tenista i ara se senten decebuts. Argumenten que la tauromàquia és una pràctica controvertida que implica el patiment innecessari dels animals i que un esportista jove i talentós com Alcaraz hauria de ser un exemple a seguir.

 

 

Anar al contingut