MotoGP

Alberto Puig no vol forçar el retorn de Marc Márquez: "Ara hem de ser pacients"

El director de l'equip Repsol Honda fa una crida a la calma per frenar la reaparició del pilot de Cervera fins que no estigui del tot recuperat

Redacció Esport3Actualitzat

Poc després de sortir del quiròfan, però amb el somriure de sempre. Marc Márquez ha penjat una piulada per confirmar que l'operació de l'húmer ha anat bé i ja té ganes de començar la recuperació. Unes ganes que haurà de contenir el seu entorn per evitar anar massa de pressa. És el que ha fet el director de l'equip Repsol Honda, Alberto Puig.

"En Marc tardarà un temps a recuperar-se. Ara hem de ser pacients per veure com es recupera i entendre quan pot tornar."

Al cap de l'equip i del pilot hi ha la data del 9 d'agost, el Gran Premi de la República Txeca. Això voldria dir que Márquez només es perdria el gran premi d'aquest cap de setmana a Jerez. I és que una de les millors notícies de l'operació és que el nervi no està afectat.

Puig no vol forçar el retorn del sis cops campió del món de MotoGP i ha volgut llançar un missatge per als seus rivals.

"Evidentment el títol es complica, però, sincerament, passi el que passi, si no pot ser en Marc qui guanyi el campionat, el que l'aconsegueixi no es podrà sentir o no s'hauria de sentir del tot satisfet sabent que el pilot número 1 no ha estat present en la totalitat del campionat."

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut