Alberto Puig, amb Pol Espargaró durant el passat Gran Premi de Catalunya (@HRC_MotoGP)
Motor

Alberto Puig, director esportiu d'Honda, admet que "tenim un problema"

El director esportiu de Repsol Honda admet que l'equip passa per un moment delicat

Alberto Puig, director esportiu de l'equip Repsol Honda reconeix que el seu equip "mai busca excuses i tampoc els seus pilots", i admet "que hi ha un problema" i que estan treballant per "solucionar-lo".

Puig assenyala en una entrevista del seu mateix equip que el resultat de Barcelona va ser "pitjor" del que s'esperava després de la caiguda dels seus dos pilots, Marc Márquez i Pol Espargaró.

"Correcte, no esperàvem que els nostres dos pilots caiguessin. No és bo. Des d'un punt de vista general, no es pot trobar un punt positiu. Tot el que podem dir és que HRC i l'equip estan al cent per cent focalitzats a resoldre aquests problemes i tracten de trobar i crear solucions per als nostres pilots. Si parlem de les caigudes en si, llavors el punt positiu és que tots dos pilots en van sortir il·lesos i sense conseqüències."

El director esportiu de l'equip Repsol Honda no preveu una millora significativa del rendiment de les motos en els pròxims Grans Premis malgrat que el Mundial vagi ara a circuits més propicis per al pilotatge dels seus pilots.

"Sachsenring és un circuit on els nostres pilots sempre han estat ràpids, especialment en Marc. Tots coneixem la seva velocitat allà, però en aquest moment no tenim les circumstàncies perfectes per fer un gran pas entre carreres, és a dir, des de Barcelona, ​​per aconseguir un gran resultat a Alemanya."

 

Anar al contingut