Àlex Moreno, en una imatge d'arxiu (EFE)
Futbol

Alberto García i Àlex Moreno tampoc aniran a la convocatòria de Catalunya

Els dos jugadors catalans del Rayo Vallecano no disputaran l'amistós contra Veneçuela perquè dilluns el conjunt madrileny té programat un entrenament

Actualitzat

Dos jugadors catalans del Rayo Vallecano, Alberto García i Àlex Moreno, tampoc aniran a la convocatòria de Catalunya per motius esportius, segons va avançar el programa "Esport Club", d'Esport3, i ha confirmat el club madrileny aquest dimecres.

El Rayo, que encara no té entrenador oficialment designat després de la destitució de Míchel, entén que el moment és particularment delicat per a l'equip, en zona de descens i amb un nou entrenador per venir. "Cal evitar qualsevol risc de lesió en aquest moment tan determinant de la temporada. A més, degut a la incorporació immediata d'un nou entrenador, creiem que és important que els jugadors siguin a totes les sessions preparatòries per assimilar els conceptes que aporti el nou tècnic", diu el comunicat. 

Les quatre vacants que deixen els jugadors del Valladolid i del Rayo les podrien cobrir Marc Cucurella, de l'Eibar, Gerard Gumbau, del Leganés, i els porters Isaac Becerra, del Nàstic, i Edgar Badia, de l'Elx.

D'altra banda, l'Osca és reticent a cedir els seus jugadors Enric Gallego i Àlex Gallar per disputar el Catalunya-Veneçuela. El club aragonès prendrà una decisió aquest dimecres, un cop s'hagi parlat amb els dos jugadors catalans

La llista del seleccionador català, Gerard López, es farà pública aquest dimecres, però ja se sap que hi seran el blaugrana Gerard Piqué i els jugadors del Girona Àlex Granell i Pere Pons.

 

Anar al contingut