Albert Soler en una imatge durant la seva etapa al Barça (Efe)
Esports

Albert Soler, nou director general d'Esports del CSD

Un mes després de sortir del Barça, Albert Soler torna al CSD en un càrrec que ja va ocupar entre 2008 i 2011 amb Jaime Lissavetzky. És el primer director general de Consell que repeteix en el càrrec

Redacció Esport3Actualitzat

El Consell de Ministres ha formalitzat avui el nomenament d'Albert Soler com a nou director general d'Esports al Consell Superior d'Esports.

Soler es reincorpora a un lloc que ja va ocupar entre els anys 2008 i 2011, sota el mandat en el Consell de Jaime Lissavetzky.

Llicenciat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport per la Universitat de Barcelona (UAB), Soler porta més de tres dècades vinculat a l'àmbit esportiu en tots els seus vessants. Primer, com a esportista professional, ja que va competir en la Divisió d'Honor de waterpolo. Segon, com a gestor esportiu en l'àmbit públic, ja que va ser director d'Esports de l'Ajuntament de Barcelona i secretari d'Estat per al Esport. I tercer, com a gestor esportiu en l'àmbit privat, ja que des del 2014 fins fa poc més d'un mes ha exercit la direcció d'Esports Professionals i Relacions Institucionals del Barça.

Soler, que va ser també diputat al Congrés en la X legislatura, entre els anys 2011 i 2014, pel PSOE, substitueix en el càrrec Joaquín de Arístegui, que reprèn la seva carrera al Ministeri d'Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació.

Anar al contingut