Albert Ramos celebra la seva victòria contra Verdasco
Tenis

Albert Ramos s'imposa a Verdasco i es classifica per als quarts de final del torneig de Bastad

En una reedició de la final del 2016, el mataroní s'ha imposat al madrileny en dos sets per 6 a 2 i 6 a 4, després d'1 hora i 46 minuts de joc. Al torneig de Newport, Marcel Granollers ha eliminat als vuitens de final l'australià Jordan Thompson, tercer cap de sèrie

Actualitzat

Albert Ramos s'ha classificat per als quarts de final del torneig de Bastad, a Suècia, després de guanyar Fernando Verdasco en dos sets, per 6 a 2 i 6 a 4. En una reedició de la final del 2016, el mataroní s'ha imposat al madrileny després d'1 hora i 46 minuts de joc i ha sumat la segona victòria en cinc enfrontaments.

Ramos, número 99 del rànquing mundial i que té com a únic títol del seu palmarès aquest mateix torneig fa tres anys, s'enfrontarà als quarts de final amb el canari Roberto Carballés, que s'ha desfet del bosnià Damir Dzumhur també en dos sets, per 7-6 i 6-1.

Marcel Granollers, a quarts de Newport

Marcel Granollers ha protagonitzat la sorpresa al torneig de Newport i s'ha classificat per als quarts de final després d'eliminar l'australià Jordan Thompson, tercer cap de sèrie, en dos sets, per 6-2 i 7-6. El tenista barceloní, número 98 del rànquing ATP, s'ha imposat a Thompson, que ocupa el lloc 43, en un torneig que es disputa sobre herba. El pròxim rival de Granollers serà el guanyador del duel entre l'argentí Guido Pella i l'alemany Mischa Zverev.

Anar al contingut