Tenis

Nadal sua de valent per tombar Ivaixka en el seu debut al Barcelona Open Banc Sabadell

El tenista manacorí ha eliminat amb més problemes dels previstos el bielorús Ilià Ivaixka en tres sets, per 3-6, 6-3 i 6-4, després de més de dues hores de lluita i s'enfrontarà a Kei Nishikori als vuitens de final

David CarballoActualitzat

Rafa Nadal s'ha classificat amb més patiment del previst per als vuitens de final del Barcelona Open Banc Sabadell. El tenista manacorí ha hagut de suar de valent en el seu debut a la capital catalana per desfer-se del bielorús Ilià Ivaixka en tres sets, per 3-6, 6-3 i 6-4.

Nadal no ha trobat el ritme de joc des del principi i ha cedit el primer set de forma sorprenent davant un rival desconegut que ocupa el número 111 del rànquing mundial. En el segon set, Nadal ha hagut de pujar el nivell del seu tenis per igualar el partit i evitar el que hagués estat una sorpresa majúscula.

En el tercer i definitiu, l'onze vegades campió a Barcelona ha estat capaç de tirar endavant un partit que se li ha complicat més del compte però que ha acabat guanyant després de més de dues hores de lluita a la pista central. Nadal ha imposat la lògica i ara s'enfrontarà amb el japonès Kei Nishikori, doble campió d'aquest torneig, i que ha elimimat el xilè Cristian Garín per 7-6, 4-6 i 6-1.

Albert Ramos s'enfrontarà a Rublev

Albert Ramos continua en cursa al Barcelona Open Banc Sabadell. El tenista mataroní, que havia tingut problemes per superar el jove danès Rune Hauge en primera ronda, ha ofert una millor versió davant Adrian Mannarino, a qui ha batut en dos sets (6-4, 6-4) en menys d'una hora i mitja.

Ramos, l'únic català en competició, s'enfrontarà en la ronda següent a un dels principals favorits, Andrei Rublev. El rus, cap de sèrie número 3 del torneig, s'ha desfet de l'italià Federico Gaio amb solvència (6-4 i 6-3) per certificar el pas als vuitens de final.  

Albert Ramos, en una imatge recent (EFE)

Tsitsipas, per la via ràpida

Stefanos Tsitsipas, un dels candidats al títol, ha iniciat de forma abassegadora la seva participació al Godó. El tenista grec, número 5 mundial, s'ha mostrat molt superior a Jaume Munar (6-0 i 6-2) en un duel que ha durat poc menys d'una hora i 20 minuts. Tsitsipas s'enfrontarà a la pròxima ronda amb l'australià Alex de Miñaur.

Stefanos Tsitsipas, en una imatge recent (EFE)
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut