Albert Ramos, durant el partit. (Foto: EFE)
Tenis

Albert Ramos i David Ferrer, als vuitens de final del Masters 1000 de Miami

El mataroní Albert Ramos s'ha classificat per als vuitens de final del Masters 1000 de Miami, en derrotar el nord-americà James Blake per 6 a 4, 2 a 6 i 7 a 5. Ara s'enfrontarà a l'austríac Jürgen Melzer. Per la seva banda, l'alacantí David Ferrer ho ha tingut més fàcil per vèncer l'italià Fabio Fognini, per un clar 6 a 4 i 6 a 1.

Actualitzat
El tenista barceloní Albert Ramos ha arribat per primera vegada als vuitens de final d'un Masters 1000 de l'ATP. En el torneig de Miami, Ramos ha eliminat aquesta matinada el nord-americà James Blake en tres sets. El català ha imposat la consistència del seu servei i s'ha adjudicat el primer set per 6 a 4. En la segona mànega, Blake ha reaccionat i s'ha imposat per 6 a 2. El set de desempat ha estat molt equilibrat, però Ramos ha sabut moure el seu rival i ha aprofitat la primera pilota de trencament per decidir el matx. Ara, el rival en vuitens serà l'austríac Jürgen Melzer.

Per la seva banda, l'alacantí David Ferrer ho ha tingut més fàcil per vèncer l'italià Fabio Fognini, per un clar 6 a 4 i 6 a 1. Ferrer, número 5 del món, ha estat com sempre rapidíssim, frustrant tots els intents del seu rival. Ara Ferrer buscarà una plaça als quarts de final, davant del japonès Kei Nishikori.

En fèmines, avui juga la revelació del torneig, la catalana d'origen veneçolà Garbiñe Muguruza, contra la xinesa Na Li.
Anar al contingut