Tenis

Nadal pateix per derrotar Leonardo Mayer en el seu debut al Barcelona Open Banc Sabadell

El tenista manacorí ha derrotat l'argentí Leonardo Mayer per 6-7, 6-4 i 6-2 després de 2 hores i 50 minuts d'intensa lluita i s'enfrontarà a David Ferrer

Actualitzat

Rafa Nadal ha patit més del previst en el seu debut al Barcelona Open Banc Sabadell. El tenista manacorí ha derrotat l'argentí Leonardo Mayer per 6-7, 6-4 i 6-2 després de 2 hores i 50 minuts d'intensa lluita a la pista central del RCT Barcelona. Mayer ha estat capaç d'emportar-se el primer set en el "tie-break" i ha tingut Nadal contra les cordes. Però el balear s'ha refet i ha acabat remuntant en un duel que s'ha allargat més del previst.

El pròxim rival de Nadal serà David Ferrer, que no ha donat cap opció a Lucas Pouille i l'ha superat per la via ràpida, 6-3 i 6-1. El canadenc Félix Auger-Aliassime ha superat el tunisià Jaziri Malek en dos sets per 6-3 i 7-6 (7) i serà el pròxim rival de Kei Nishikori. Mackenzie McDonald, per la seva banda, s'ha desfet amb total comoditat del francès Gilles Simon per 6-3 i 6-2.

En canvi, Albert Ramos ha caigut eliminat a la segona ronda del Barcelona Open Banc Sabadell. Daniil Medvédev ha necessitat anar al tercer set per doblegar el tenista mataroní: 6-3, 2-6 i 6-1. Amb Ramos fora de combat, el torneig tenístic més important que es disputa a Catalunya es queda sense representació d'esportistes locals en el quadre individual.

Fognini, baixa d'última hora

Fabio Fognini és baixa d'última hora al Barcelona Open Banc Sabadell. El tenista italià, que ve de guanyar el torneig de Montecarlo, no acaba de fer net d'unes molèsties als isquiotibials que arrossega de l'última competició disputada. Fognini havia de debutar al Godó aquest dimecres contra Nicola Khun. Roberto Carballés ha estat repescat de la fase prèvia per substituir l'italià.

ARXIVAT A:
NadalBarcelona Open
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut