Albert Ramos es classifica per a la semifinal d'Umag
Tenis

Albert Ramos debuta amb victòria a Umag

El mataroní, que és el primer cap de sèrie de torneig ATP 250 d'Umag, ha superat per 7 a 5 i 6 a 4 el jove tenista croat de 20 anys Duje Ajdukovic i ha accedit als quarts de final, on tindrà com a rival l'italià Stefano Travaglia

Xavier Bonastre i ThióActualitzat

 Victòria treballada d'Albert Ramos (43 ATP) en el seu debut al torneig d'Umag. El seu rival, el tenista local Duje Ajdukovic, 275 del món i de 20 anys, no l'hi ha posat gens fàcil. Dotat d'un servei molt poderós, però sobretot d'un drive duríssim, Ajdukovic ha estat capaç d'igualar a 3 en el primer set, després que Ramos hagués guanyat els 3 primers jocs. La clau de volta del primer set ha estat el 7è joc. Ramos ha tirat d'ofici per mantenir el servei, cosa que ha estat clau per encarar la part final del parcial, que s'ha acabat anotant per 7 a 5. En el segon set, també l'experiència de Ramos ha estat decisiva. Ajdukovic s'ha avançat amb un inquietant 3 a 1, però el mataroní ha reaccionat i ha igualat a 3. Ajdukovic té cops demolidors, però també fa errors monumentals. Ramos ha sabut aprofitar-los. En cap moment no s'ha desesperat i, quan ha tingut l'oportunitat, no ha deixat escapar la victòria, que ha arribat després de gairebé dues hores de lluita intensa.

 Ramos jugarà els quarts de final --igualant el millor resultat que tenia a Umag obtingut al 2011-- divendres contra l'italià Stefano Travaglia (91 ATP), que ha superat per 6 a 4 i 6 a 3 el valencià Carles Taberner (108 ATP).

Anar al contingut