Esport3 continua fent el seguiment de Paula Badosa al Torneig d'Adelaide
Tenis

Paula Badosa debuta amb victòria a Adelaide

La tenista empordanesa supera amb solvència l'estoniana Kontaveit en el primer torneig de la temporada (6-4, 6-3)

Redacció Esport3Actualitzat

Bones sensacions de Paula Badosa en el primer partit del circuit WTA 2023.  L'empordanesa ha servit a un altíssim nivell en l'exigent debut contra l'estoniana Anett Kontaveit, i això l'ha permès superar la primera ronda del torneig d'Adelaide 2, preparatori per al primer Grand Slam de l'any, l'Open d'AustràliaBadosa, número 11 del rànquing, ha fet un partit molt complet, i no ha donat opcions a una rival que, com ella, l'any passat va arribar a ser segona jugadora mundial -ara és dissetena-. 

El primer set de Badosa ha estat de manual. S'ha mostrat intractable amb el servei -tres jocs guanyats en blanc- i n'ha tingut prou amb un trencament en el tercer joc per adjudicar-se'l per 6 a 4 en poc més de mitja hora. En el segon ha sabut superar un moment delicat, quan ha cedit per primer i únic cop el servei en el quart joc. Kontaveit semblava crescuda, però Badosa no s'ha arronsat i ha recuperat el millor joc. Dos trencaments més per guanyar-lo per 6 a 3 i tancar el partit en una hora i quart de lluita.

En segona ronda, l'empordanesa es trobarà una altra jugadora d'Estonia, Kaia Kanepi, una veterana de 37 anys situada en el número 32 de la llista WTA.

Derrota d'Albert Ramos 

En el mateix escenari, derrota cruel per a Albert Ramos en el seu tercer partit oficial de la temporada. El tenista mataroní ha caigut a la primera ronda del torneig d'Adelaide, de preparació per a l'Open d'Austràlia. Ramos ha cedit davant John Millman en un duel igualadíssim que s'ha emportat l'australià en tres sets: 4-6, 6-3 i 7-6 (8-6). 

A Ramos, ara el 38è jugador del rànquing de l'ATP, li està costant aconseguir el primer triomf de l'any 2023. El tenista català ve de perdre els dos partits que va disputar a la United Cup, davant l'anglès Daniel Evans i l'australià Jason Kubler.  

ARXIVAT A:
Paula Badosa
Anar al contingut