Albert Ramos, durant el seu partit contra Kohlschreiber (EFE)
Tenis

Albert Ramos cau eliminat a la segona ronda del Masters 1000 de Montecarlo

El tenista mataroní, finalista en l'edició de l'any passat, ha perdut contra l'alemany Phillip Kolhscreiber per 6-4 i 6-2 en menys d'una hora i mitja de partit

Albert Ramos ha quedat eliminat en la segona ronda del Masters 1000 de Montecarlo a mans de Phillip Kohlschreiber. El tenista mataroní, finalista en l'edició de l'any passat, ha perdut contra el veterà jugador alemany per 6-4 i 6-2 en menys d'una hora i mitja de partit.

La pèrdua del servei de Ramos en el cinquè joc ha estat una llosa per al jugador barceloní, que ha acabat perdent el primer set per 6-4. En el segon set, Ramos ha començat perdent el servei en el primer joc i ja no ha pogut remuntar el marcador advers. En tercera ronda, Kohlschreiber s'enfrontarà al búlgar Grigor Dimitov, quart cap de sèrie.

Plàcida estrena de Rafa Nadal

Rafa Nadal ha tingut un plàcid debut a la terra batuda del Principat i s'ha imposat a l'eslovè Aljaz Bedene per 6-1 i 6-3. El manacorí, guanyador d'aquest torneig en deu ocasions, ha dominat el partit i ha sumat un còmode triomf en només 1 hora i 18 minuts de joc. El seu rival en tercera ronda serà el rus Karen Katxanov, número 38 del rànquing mundial i botxí del francès Gilles Simon per un doble 6-2.

Pel que fa a la resta de favorits, també s'han classificat per a la tercera ronda el serbi Novak Djokovic, que s'ha desfet del croat Borna Coric per un ajustat 7-6 i 7-5, el japonès Kei Nishikori, el belga David Goffin i el castellonenc Roberto Bautista.