(ACB photo)
Bàsquet

Albert Oliver, que va superar "Chichi Creus" en veterania en l'ACB, renova amb l'Obradoiro fins a final de temporada

Albert Oliver, de 42 anys, que a l'octubre va superar "Chichi" Creus en veterania a l'ACB, ha renovat amb l'Obradoiro fins a final de temporada. El base egarenc va arribar a Santiago inicialment per dos mesos, però el seu mestratge li ha valgut l'ampliació de contracte

Xevi BardoletActualitzat

El bàsquet ACB seguirà gaudint d'Albert Oliver, com a mínim fins a final de temporada. L'Obradoiro, l'equip que el va contractar per dos mesos en l'inici de curs, ha decidit ampliar el contracte al base egarenc. Més enllà dels seus 4 punts i 1.6 assitències en 13 minuts de partit, Oliver està ajudant a créixer un equip que frega les places de play-off. Sense oblidar que aporta espectacle amb algunes cistelles inversemblants, i fins i tot converses interessnats amb el tècnic Moncho Fernández, que hem pogut escoltaren els temps morts.

 

Albert Oliver es va convertir a finals d'octubre en el tercer jugador més veterà en disputar un partit de l'ACB. Va superar el mític "Chichi" Creus, que s'havia retirat amb 42 anys, 4 mesos i 21 dies. El base de Terrassa té ara 42 anys i gairebé 6 mesos. Només té per davant dos expivots, Mike Higgins que va jugar el seu ultim partit ACB, també amb l'Obradoiro, amb 43 anys. I l'etern Darryl Middleton, que ho va fer amb 44 anys al València de Pesic.

 

ARXIVAT A:
ACB
Anar al contingut