Albert Luque: "A l'home sempre li ha agradat el futbol més que a la dona"
Les polèmiques declaracions del membre de l'RFEF han causat crispació al món de l'esport (EFE)
Futbol

Albert Luque: "A l'home sempre li ha agradat el futbol més que a la dona"

Les declaracions de l'exfutbolista Albert Luque, membre de l'RFEF, han aixecat polseguera al món de l'esport

L'exfutbolista Albert Luque, membre del gabinet de presidència de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), ha analitzat en una entrevista a EFE la celebració de la Supercopa d'Espanya a l'Aràbia Saudita, així com l'edició d'aquest torneig per al futbol femení, en què Barça i Madrid busquen avui classificar-se per a la final.

El de Terrassa ha assegurat que, en cas que el Barça o el Reial Madrid no es classifiquin per a aquest trofeu durant la vigència del contracte amb l'Aràbia Saudita, no es farà cap excepció per incloure'ls, tot i que siguin els equips que més expectació aixequin al país.

Tot i això, aquest missatge ha quedat diluït per unes altres polèmiques declaracions en què Luque ha justificat l'absència de dones als estadis de l'Aràbia Saudita durant la competició de la setmana passada per una mera qüestió d'interès:

"La majoria dels aficionats del futbol masculí a Espanya també són homes. A l'home sempre li ha agradat el futbol més que a la dona i, tenint en compte això, és normal que hi hagi menys assistència per part de la dona."

"Aràbia Saudita és un país que s'està obrint molt."

El representat de l'RFEF també ha estat qüestionat per la comparació d'afluència de públic entre les dues semifinals, ja que al Reial Madrid-Barça l'estadi es va omplir i l'Athletic-Atlètic amb prou feines van ser 10.000 persones

"Passaria igual si en comptes de Riad, la Supercopa s'hagués jugat a Còrdova. Al final mou més un Barça-Madrid que un Atlètic de Madrid-Athletic Club."

Anar al contingut