(@albertllovera)
Motor

L'andorrà Albert Llovera torna al Dakar

Actualitzat

El piloto andorrà Albert Llovera torna al Dakar en la categoria de camions després de dos anys sense participar i on competirà amb l'equip oficial Iveco-Team de Rooy:

"Estic molt content. Tornar al Dakar amb el Petronas Team de Rooy és una gran oportunitat que no penso desaprofitar. Formar part d'un equip que lluita per guanyar la cursa més dura del món és per estar molt satisfet. Com acostuma a passar als equips que van al Dakar, la segona part de la temporada passa molt ràpid i hi ha molta feina pendent. El meu viatge a Roma, en concret a Guidosimplex per treballar l'adaptació a l'Iveco, és imminent."

 

Albert Llovera, de 52 anys, va debutar al Dakar 2007 en cotxes. Set anys més tard va tornar-hi amb un 'buggy'. Al 2015, 2016 i 2017 va participar en camions. Les dues darreres edicions va haver de renunciar-hi per diferents motius, entre ells, una operació en una articulació de la mà. El millor resultat de l'andorrà va ser al 2017 amb el Tatra, en 24a posició.

A l'equip holandès estan confirmades les participacions de Janus Van Kasteren, Michiel Becx i Vick Versteijnen, amb Albert Llovera, que estava competint al Campionat del Món de Rallycross

Llovera, en cadira de rodes des de 1985 per un accident quan participava a la Copa d'Europa d'esquí, torna al Dakar per la porta gran amb un equip que figura entre els màxims favorits a la victòria en la modalitat de camions de la 42a edició de la competició que es celebrarà al desert de l'Aràbia Saudita.

Anar al contingut