"Chapi" Ferrer en la presentació amb el Mallorca (rcdmallorca.es)
Futbol

Albert "Chapi" Ferrer ha estat presentat com a nou entrenador del Mallorca en substitució de Miquel Soler

"Chapi" Ferrer ha estat presentat com a nou entrenador del Mallorca per a la pròxima temporada. L'exblaugrana agafa el relleu de Miquel Soler al capdavant del conjunt balear

Actualitzat

"Chapi" Ferrer ha estat presentat com a nou entrenador del Mallorca per a la pròxima temporada. L'exblaugrana agafa el relleu de Miquel Soler al capdavant del conjunt balear.

Albert Ferrer va aconseguir pujar a Primera amb el Còrdova, tot i que l'any següent va acabar destituït de l'equip andalús. Aquest dissabte, ha estat presentat com a nou entrenador del Mallorca en substitució de Miquel "Nanu" Soler per a la pròxima temporada, quan l'equip balear complirà cent anys des de la seva fundació i en què intentarà tornar a Primera Divisió.

La directiva del Mallorca ja havia anunciat que no donaria ni altes ni baixes fins que no es conegués qui dirigirà l'equip en la seva tercera temporada consecutiva a Segona. Des que van baixar, el 2013-14, després de quinze anys seguits a Primera, la directiva ha fet fora sis entrenadors en 16 mesos.

Anar al contingut