Futbol

Albert Celades admet negociacions entre Barça i València per Rodrigo

El tècnic valencianista diu que la visita de Rodrigo a Barcelona estava prevista, així com el fet de no convocar-lo per al partit de Copa

Actualitzat

Albert Celades, entrenador del València, ha hagut de sortir al pas de les preguntes sobre Rodrigo Moreno, tot i que la roda de premsa era per parlar del partit de Copa davant la Cultural Lleonesa, per al qual el davanter hispanobrasiler no està convocat. 

Celades ha explicat que el viatge de Rodrigo a la consulta del doctor Cugat ja estava prevista de fa temps i no té res a veure amb l'interès del Barça per incorporar-lo aquesta setmana, igual que el fet que no jugui a Lleó. 

"Rodrigo ha anat a Barcelona perquè tenia una revisió per veure com estava de la seva lesió. Ja estava previst de fa dies. No té res a veure amb una suuposada revisió mèdica amb el Barça. El jugador està bé. Va fer un esforç molt gran per poder ajudar-nos el dia del Barça i ja estava previst que no jugués en la Copa. Hem seguit el pla previst."

 

El tècnic valencianista ha admès que el seu club està negociant el possible traspàs de Rodrigo al Barça

"És un jugador molt bo, és diferencial. Per això el volen els grans equips, com el Barça. Tots sabem que hi ha una negociació. És obvi. No ho hem d'amagar. Tenim la sort de tenir-lo aquí. Ell i jo hem parlat sobre el tema, clar. Però no puc fer pública una conversa privada sobre el que desitja el jugador."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut