Raúl Fernández ha tornat a fer la "pole" (Reuters)
MotoGP

Albert Arenas s'equivoca i Ai Ogura ho aprofita en l'últim Gran Premi de Moto3 de la temporada

La "pole" de l'última cursa de Moto3 de la temporada ha estat una vegada més per a Raúl Fernández; l'altre candidat al títol, Tony Arbolino, no ha superat la repesca i demà arrencarà molt endarrerit (27è)

Noel RodríguezActualitzat

La "pole" de l'última cursa de Moto3 de la temporada ha estat una vegada més per a Raúl Fernández, de l'equip de Red Bull KTM Ajo. Aquesta és la sisena "pole" per al pilot madrileny, que aquest dissabte ha triomfat a Portimao. Al seu costat arrencarà el pilot ebrenc Jeremy Alcoba, després de fer la millor qualificació de la temporada.

Albert Arenas estava tenint una jornada de dissabte molt plàcida. Havia accedit directament a la Q2, mentre que els seus rivals pel títol, Ai Ogura i Tony Arbolino, havien de passar per la repesca. Però al final tot s'ha enfosquit una mica per un error de càlcul que han comès tant el gironí com una dotzena de pilots més. Tots ells han esperat massa a boxes per afrontar el darrer intent per marcar la volta ràpida i quan ho han volgut fer ja s'han trobat que havia caigut la bandera a quadres. Per aquesta greu errada s'han quedat sense l'última oportunitat per fer tard, per només un segon.

A diferència d'aquests, Ai Ogura no ha volgut contemporitzar tant i sí que ha pogut fer aquest darrer atac al cronòmetre. La jugada li ha sortit bé, perquè al final ha acabat els qualificatoris amb el cinquè millor temps, tot just al davant d'Albert Arenas, que ha acabat sisè. El hàndicap que té el pilot japonès és que no acaba de trobar-se bé en aquesta estrena a Portimao i no sembla que demà pugui ser candidat al podi.

Qui ho té més difícil entre els candidats al títol és l'italià Tony Arbolino, que, sorprenentment, no ha superat la Q1, i això el condemna a sortir des de la 27a posició. Bones notícies, doncs, per a Albert Arenas, ja que Arbolino és, a priori, la gran amenaça del català tot i que es troba més lluny a la classificació que Ogura.

 

 

Anar al contingut