Julian Alaphilippe ha sortit amb un guix al braç dret després de ser operat (@BeelWout)
Ciclisme

Alaphilippe portarà un guix a la mà dreta durant tres setmanes

El ciclista francès i vigent campió mundial de fons en carretera estarà enguixat i, un cop passi aquest període de temps, podrà reprendre els entrenaments i començarà fisioteràpia per recuperar la plena mobilitat

Julian Alaphilippe haurà de portar un guix durant tres setmanes després de ser operat aquest dilluns de diverses fractures a la mà dreta a causa de la forta caiguda que va patir durant el Tour de Flandes, segons ha informat el seu equip, el Deceuninck-Quick Step.

El ciclista francès i vigent campió mundial de fons en carretera estarà enguixat i, un cop passi aquest període de temps, podrà reprendre els entrenaments i començarà fisioteràpia per recuperar la plena mobilitat.

Alaphilippe, de 28 anys, va caure violentament sobre l'asfalt després de topar amb una moto de carrera quan faltaven 35 quilòmetres per al final i anava en el grup de tres ciclistes que lluitaven per la victòria. El francès ha volgut donar les gràcies als metges que l'han atès després de la caiguda.

"Després de xocar vaig tenir un moment de por i, quan em vaig trobar a terra, vaig pensar en el pitjor. Afortunadament no és tan greu. Estic molt agraït als metges de la carrera, però també al personal mèdic dels hospitals de Ronse i Herentals per tot el que han fet per mi en les últimes 24 hores".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut