Julien Alaphilippe admet que serà molt complicat mantenir el mallot groc de líder del Tour (EFE)
Ciclisme

Alaphilippe: "El meu mallot groc penja d'un fil"

El ciclista francès assegura durant la segona jornada de descans del Tour que ho donarà tot fins al final per mantenir el liderat, però admet que serà molt difícil

Actualitzat

El francès Julien Alaphilippe s'ha mostrat aquest dilluns, durant la segona jornada de descans del Tour, orgullós d'haver pogut mantenir el mallot groc de líder de la classificació general, tot i que ha admès que "penja d'un fil" i que queden etapes molt perilloses.

"Estic molt content del que he fet fins ara. He defensat el mallot groc tan bé com he pogut i ho donaré tot fins al final. Com més m'acosto a París, més tinc un sentiment especial, però soc realista, queden etapes difícils. Ja va començar al Tourmalet, on la meva reacció em va sorprendre fins a mi. No vull somiar, però donaré el màxim."

Alaphilippe, que té un avantatge d'1:35 sobre el britànic Geraint Thomas, defensor del títol, d'1:47 sobre l'holandès Steven Kruijswijk i d'1:50 sobre el seu compatriota Thibaut Pinot, ha admès que la renda és escassa de cara a les dures etapes de muntanya als Alps.

"Aquest avantatge no és res si tens un defalliment pujant a Val Thorens, que és terrible."

Anar al contingut