Al-Attiyah, campió de l'edició d'aquest any del Ral·li Dakar (Reuters)
Dakar

Al-Attiyah s'adjudica el seu tercer Dakar al davant de Nani Roma

El pilot qatarià ha sumat el seu tercer Dakar en la modalitat de cotxes després de superar Nani Roma i Sébastien Loeb en la general

Actualitzat

Nasser Al-Attiyah s'ha proclamat campió del Dakar en la modalitat de cotxes per tercera vegada en la seva carrera, al davant del català Joan Nani Roma, que ha acabat a 46 minuts i 42 segons del qatarià, i el francès Sébastien Loeb, que ha acabat tercer.

La marca japonesa Toyota ha sumat el seu primer Dakar després de vuit anys en la competició, un triomf que el pilot qatarià ha assegurat en l'última i desena etapa, que ha guanyat l'espanyol Carlos Sainz.

Al-Attiyah ha fet un ral·li rodó, dominat de principi a fi, excepte el segon dia, i ha completat els més de 5.000 quilòmetres de recorregut sense cap problema seriós, al contrari que els seus rivals.

Moisès Torrallardona, tercer en la categoria de camions

El copilot català Moisès Torrallardona s'ha classificat en tercera posició en la categoria de camions. Acompanyant De Rooy, el de Castellfollit del Boix i el pilot holandès han quedat al darrere de Nikolaev, primer, i Sotnikov, segon, en la general.

Anar al contingut