Dakar

Al-Attiyah s'acosta a la victòria del Dakar i Nani Roma es referma en la segona plaça

El pilot qatarià ha estat el més ràpid de la novena etapa, amb gairebé cinc minuts d'avantatge sobre Nani Roma, que ha fet un pas de gegant per assegurar-se la segona posició del podi final beneficiat pels problemes de Loeb i la retirada de Peterhansel

Actualitzat

Nasser Al-Attiyah és molt a prop d'adjudicar-se la victòria absoluta del Dakar 2019 en cotxes. El pilot qatarià s'ha imposat en la novena etapa, de 313 quilòmetres cronometrats, amb sortida i arribada a Pisco, i s'ha consolidat en el liderat de la classificació general. Al-Attiyah ha estat el més ràpid de la jornada, amb gairebé cinc minuts d'avantatge sobre Nani Roma, que ha fet un pas de gegant per assegurar-se la segona posició del podi final.

El pilot de Folgueroles, que sortia amb només 16 segons de marge sobre Loeb, s'ha vist beneficiat pels problemes del francès, que s'ha quedat aturat en una zona de dunes en la part final de l'etapa juntament amb Cyril Despres i Kuba Przygonski i la retirada de Stéphane Peterhansel, els seus immediats perseguidors a la general.

Loeb ha perdut molt temps en la lluita per la segona posició i ha aplanat el camí del podi a Roma, a falta de la desena i última etapa, que es disputarà aquest dijous. Al-Attiyah afrontarà la jornada final amb més de 51 minuts d'avantatge sobre el català i només un contratemps inesperat el podria apartar del triomf absolut.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut