Jocs Olímpics

Ajornar els Jocs als 40 anys o als 50

Esportistes com Jesús Ángel García Bragado, Laia Palau o Dani López Pinedo haurien de fer un esforç extra per arribar a Tòquio 2021

Xevi BardoletActualitzat

La gesta, a prop de culminar-se, de Jesús Ángel García Bragado –disputar els vuitens Jocs Olímpics- podria trobar-se amb un seriós entrebanc. Si els Jocs de Tòquio s'endarrereixen, tota la planificació canvia. I potser s'hauria de tornar a guanyar la plaça. Als seus 50 anys, hauria de fer un esforç extra, que està disposat a assumir. 

"Jo vaig prendre la decisió de seguir fins a Tòquio, perquè penso a més que serà l'última vegada que els 50 quilòmetres marxa seran olímpics. Si es fan més enllà del 2020 mantindré la il·lusió intacta. A Rio 2016  ja vaig tenir un contratemps important quan dues setmanes abans em vaig trencar un múscul dels isquiotibials".

N'hi ha que arriben a Tòquio amb 40 anys, serioses possibilitats de medalla i que tanquen el cicle amb la selecció. Dani López-Pinedo i Laia Palau tenen previst seguir als seus clubs una temporada més. Una temporada en què potser hauran d'afegir el que no contemplaven, les concentracions per preparar Tòquio 2021. La base de l'Spar Citylift Girona ha admès això:

"Personalment m'afecta molt un canvi de dates perquè jo volia tancar el cicle amb la selecció aquest estiu. Però ara mateix, ningú està fent la vida que esperava fer".

I el porter del Zodiac Atlètic-Barceloneta es troba en una situació similar.

"Porto un temps agafant-me la meva carrera any a any. La il·lusió la segueixo tenint i si finalment els Jocs s'ajornen i arribo bé físicament, allargaré el cicle amb la selecció".

Finalment caldrà veure què passa amb Pau Gasol, que, a diferència dels esportistes anteriors, ni tan sols ha pogut competir els últims mesos per culpa de la lesió al peu. Tòquio 2021, trasbals o oportunitat de reenganxar-se a la cita per al de Sant Boi?

 

 

 

ARXIVAT A:
Jocs OlímpicsCoronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut