FUTBOL INTERNACIONAL

Així reaccionava Gabi Milito a les constants peticions d'un aficionat

El tècnic de l'Argentinos preguntava a un seguidor de l'equip de Buenos Aires a qui havia de fer jugar, a l'hora de fer un canvi

Redacció Esport3Actualitzat

Gabi Milito encara duu la filosofia Barça a la sang. El qui va ser defensa de l'equip blaugrana durant quatre temporades, ha posat en pràctica aquella frase que sovint se sent pronunciar a l'òrbita blaugrana que diu que "el club és dels socis". En aquesta ocasió, Milito l'ha aplicat assegut a la banqueta de l'Argentinos de la Primera Divisió argentina, en un enfrontament davant del Club Atlético Unión, en què l'equip de l'exblaugrana s'imposava per 2-0.

Milito rebia les peticions constants per part d'un aficionat, que li indicava quin era el canvi que havia de fer. El tècnic sortia de la banqueta i li preguntava al seguidor del seu equip quin era el jugador de refresc que havia d'entrar. Missatge rebut i canvi executat.

Després de la victòria, a la roda de premsa, Milito feia broma de la situació i assegurava que era la manera que tothom se sentís protagonista del joc de l'equip.

"Estem en democràcia. Llibertat total. Em reclamava que posés un migcampista. Jo li vaig dir que perfecte, coincideixo, a qui? Així tots ens sentim protagonistes i participem en la construcció del joc. Va continuar insistint en el migcampista, però no em deia a qui".

Anar al contingut