Stephen Curry celebra el seu triple 400 de la temporada (Reuters)
Stephen Curry celebra el seu triple 400 de la temporada (Reuters)
Bàsquet

Així queden els "play-offs" de l'NBA

Aquesta matinada de dimecres ha acabat la lliga regular de l'NBA i han quedat definits els "play-offs" pel títol

Actualitzat
Després de l'última jornada de Lliga regular disputada aquesta matinada, ja han quedat decidits els enfrontaments de "play-offs". En la Conferència Oest, el millor equip de la Lliga, els Warriors, s'enfrontaran en la primera ronda als Houston Rockets, els San Antonio Spurs als Memphis Grizzlies, els Oklahoma City Thunder als Dallas Mavericks i Los Angeles Clippers als Portland Trail Blazers.

L'últim equip a quedar fora de la lluita pel títol en aquesta conferència han estat els Utah Jazz. Necessitaven una victòria i que els Rockets no guanyessin el seu partit. Però els Jazz han caigut a la pista dels Lakers en el comiat de Kobe Bryant, i la franquícia de Houston ha superat clarament els Sacramento Kings (116-81).

L'estrella dels Texans, James Harden, ha tancat la temporada amb unes estadístiques de 29 punts, 7,5 assistències i 6,1 rebots. Només 3 altres jugadors a la història de l'NBA han passat dels 29 punts, 7 assistències i 6 rebots de mitjana: Lebron James, Michael Jordan i Oscar Robertson.

A la Conferència Est els actuals subcampions, els Cleveland Cavaliers, es veuran les cares en la primera ronda amb els Detroit Pistons, els Toronto Raptors amb els Indiana Pacers, els Miami Heat amb els Boston Celtics i els Atlanta Hawks amb els Charlotte Hornets.

Els Wolves tanquen el curs amb un triomf

Els Timberwolves de Minnesota han tancat la temporada -no jugaran els "play-offs"- amb un contundent triomf davant dels Pelicans de Nova Orleans per 144 a 109. Ricky Rubio no ha destacat en l'anotació, amb 7 punts, perquè només ha mirat cistella en 3 ocasions, a més de provocar 4 tirs lliures, però si ha estat bé en la direcció de joc, amb 10 assistències, i en defensa, amb 5 recuperacions. La seva franquícia ha anunciat la destitució del tècnic Sam Mitchell, que ha exercit el càrrec de forma interina aquest curs després de la mort de Flip Saunders. Ricky tindrà un nou entrenador la temporada vinent.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut