Imatge dels tres candidats durant el debat a TV3
Barça

Així han demanat el vot els candidats a la presidència del Barça en el debat de TV3

Així han demanat el vot els candidats a la presidència del Barça del debat electoral en el seu minut d'or

Redacció Esport3Actualitzat

Després de gairebé dues hores de debat, en la intervenció final, cada candidat ha condensat en un minut els motius per demanar el vot dels socis i sòcies del FC Barcelona.

El candidat Toni Freixa ha demanat el vot amb aquest discurs.

"Tots els barcelonistes estareu orgullosos del vostre president  i la junta directiva. La feina que hem fet aquest temps ens agrada.
Ens hem dedicat a treballar i buscar solucions. El Barça no gestiona amagant-se ni rectificant cada dia. Entenent que tots estimem el Barça i volem mirar cap al futur. L'important és ser fidels al Barça. Visca el Barça, visca els seus socis i visca Catalunya! "

 

En els seu minut d'or el candidat Víctor Font de Sí al Futur ha volgut centrar el seu discurs en el vot indecís.

"Em dirigeixo als tres o quatre  que potser no estan convençuts després del debat. El Barça està en una situació molt delicada. Però tenim la solució,  passa per passar pàgina i fer un canvi real. "

 

L'expresident del Barça Joan Laporta ha demanat el vot en l'últim minut apel·lant a la seva experiència.

"Ser president del Barça va ser un honor  i tornar-ho a ser és el repte més gran de la meva vida. Amb grans dosis d'optimisme i esperit de victòria  el Barça tornarà a ser reconegut, admirat,  i estimat.  Si us pregunten perquè m'heu votat"

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
Anar al contingut