Ousmane Dembélé ha signat un nou contracte amb el Barça
Ousmane Dembélé ha signat un nou contracte amb el Barça
BARÇA

Així ha estat la negociació amb Dembélé

El francès ha descartat dues ofertes superiors. Les variables del nou contracte permetrien que el seu salari arribés al que cobrava fins ara

Set mesos de negociacions s'amaguen darrere de la signatura del nou contracte d'Ousmane Dembélé amb el Barça.

I després d'aquest temps, a l'àrea esportiva i econòmica del club celebren que finalment el jugador hagi entès que, si es volia quedar al club blaugrana, ho havia de fer adaptant-se a la nova escala salarial que s'està dissenyant per ajudar a redreçar l'economia del club.

Això sí, des de les oficines del club també es reconeix de manera oberta que el nou contracte del jugador francès inclou unes variables que, si es compleixen, podrien apropar el sou als 11 milions nets que cobrava fins ara cada temporada.

A l'àrea de futbol del Barça hi ha hagut sempre la sensació que el jugador es volia quedar, però que el seu representant ha intentat trobar-li un contracte molt millor que al final no ha aparegut. Des de l'àrea esportiva es valora que Dembélé ha fet un esforç renunciant a dues ofertes econòmicament més elevades a la del Barça, tot i que no gaire superiors.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut