La divertida reacció del públic verd-i-negre a la primera falta de Tavares (CCMA)
Bàsquet

L'ACB condemna els crits contra Yabusele d'un irònic Pavelló Olímpic de Badalona

El públic del Joventut també va celebrar efusivament la primera falta xiulada al pivot del Madrid Walter Tavares

Redacció Esport3Actualitzat

Tavares no va ser l'únic jugador blanc en el punt de mira del Pavelló Olímpic. Guerschon Yabusele, protagonista de la clau de judo en la tangana del Madrid-Partizan, va rebre crits d'"assasí, assassí" en diferents moments del partit.

A petició dels àrbitres, la Penya va demanar per megafonia que "si us plau" s'aturessin uns insults que, al final de l'enfrontament, van provocar la condemna pública de l'ACB. El comunicat de la competició assenyala que els càntics van ser inclosos en l'acta arbitral i que aquesta serà remesa a la Comissió Antiviolència. És aviat per dir si l'amonestació tindrà conseqüències pel conjunt badaloní:

Comunicat de "repulsa" de la Penya

Fins a primera hora de la tarda d'aquest diumenge no ha arribat el pronunciament oficial de la Penya. L'entitat fa servir la nota per manifestar "la seva total repulsa als càntics i insults efectuats per una part de la grada" tot recordant la "immensa responsabilitat" que suposa ser "el bressol del bàsquet". El club verd-i-negre no fa esment del comunicat de l'ACB.

Celebració efusiva de la primera falta xiulada a Tavares

Després de 94 minuts d'eliminatòria entre la Penya i el Reial Madrid, els àrbitres van xiular finalment una falta personal de Walter Tavares. El públic del Joventut, molt crític amb la permissivitat arbitral cap als blancs, ha esclatat amb una celebració irònica que ha fet somriure fins i tot el mateix protagonista.

Poc després de la primera falta, els àrbitres li han assenyalat la segona. De nou, el públic verd-i-negre, ho ha celebrat com si es tractés d'una victòria.

Anar al contingut