Així es vota al Camp Nou
El context de pandèmia ha condicionat tot el procés i també fa que la jornada electoral sigui diferent del que hauria estat en condicions normals
Així es vota al Camp Nou
BARÇA

Així es vota al Camp Nou

El context de pandèmia ha condicionat tot el procés i també fa que la jornada electoral sigui diferent del que hauria estat en condicions normals

Francesc LatorreActualitzat
TEMA:
Eleccions Barça
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Aquest diumenge, les instal·lacions del Futbol Club Barcelona es convertiran en un recinte fortificat. El Camp Nou i el Palau Blaugrana, on estan citats gairebé 80.000 socis, estaran envoltats per un perímetre al qual només es podrà accedir per votar.

A l'exterior del perímetre, al carrer, les cues ja començaran a fer-se de manera organitzada. Per poder votar s'haurà de portar el DNI o un document oficial per poder dipositar el vot a l'urna i el carnet de soci per poder accedir al recinte. Fa uns dies, el club ja va enviar un missatge als socis amb l'accés assignat. Només es podrà entrar d'un en un i el club ha previst un servei d'acompanyament per si cal i zones de pàrquing per als cotxes.

Un cop ensenyat el carnet de soci, s'accedirà al recinte i caldrà buscar la porta i la mesa que el club també va comunicar en el mateix missatge. A l'estadi hi haurà un total de 111 meses electorals, repartides per les portes del Camp Nou. Les cues es faran a fora, a l'esplanada, respectant sempre una distància de metre i mig entre soci i soci. A la mesa, el soci hi trobarà les paperetes: una per a cada candidat i una en blanc. Si vol, disposarà de set punts de votació secrets per ficar-les al sobre.

A les meses, mesures de desinfecció constant, gel hidroalcohòlic i distàncies també de seguretat. Així, entre el president, els vocals i els interventors també hi haurà un mínim d'1,50 metres. Aquí s'ensenyarà el DNI o document oficial i es podrà votar.

Les urnes s'obriran a les nou del matí i es tancaran a les nou del vespre. El Barça ha recomanat una hora de votació a cada soci, però és això, només una recomanació per evitar aglomeracions. El Barça calcula que cap a les 23.00 ja se sabrà el nom del nou president.

 

ARXIVAT A:
Eleccions Barça

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut