El Barça, pendent de Dembélé
El Barça, pendent de Dembélé
BARÇA

Així és la darrera proposta del Barça a Dembélé

Xavi creu que Raphinha i el francès serien compatibles

Francesc LatorreActualitzat

El Barça continua pendent de saber què farà Ousmane Dembélé amb el seu futur. A efectes pràctics, el jugador francès ja no pertany a la disciplina blaugrana perquè a 30 de juny se li va acabar el contracte, però a les oficines del Barça el continuen veient "tou i amb ganes de quedar-se". També veuen, però, que el seu representant, Moussa Sissoko, continua remenant el mercat per poder treure el màxim profit possible d'un nou contracte amb un altre equip.

La darrera oferta del Barça a Dembélé suposa una rebaixa d'un 40 per cent del seu salari, fet que l'equipara a nivell contractual, per exemple, amb Ansu Fati. A la llotja del Camp Nou estaven convençuts que Dembélé respondria amb una negativa rotunda però el missatge del jugador francès continua sent que vol seguir a les ordres de Xavi. Però no ho farà si no s'ajusta a la proposta que li ha fet arribar el club. Si no, es trencaria la nova escala salarial dissenyada per anar redreçant l'economia culer.

Dembélé i Raphinha, compatibles

Raphinha és un dels grans objectius del Barça de cara a la temporada que ve. I el club blaugrana ja ha fet arribar una oferta de 50 milions d'euros al seu actual equip, el Leeds. Però l'atacant brasiler és objecte de desig d'altres equips molt potents, com el Chelsea i el Tottenham, que superen de llarg la proposta culer. Les seves ofertes arriben als 75 milions d'euros. Al Leeds, evidentment, prioritzen ingressar com més diners millor, però a les oficines del Barça tenen la certesa que el de Porto Alegre vol vestir de blaugrana i estan confiats que podran tirar endavant l'operació. Raphinha és una de les prioritats de Xavi de cara la pròxima temporada, juntament amb Lewandowski, Koundé i Bernardo Silva. El tècnic de Terrassa no veuria malament tenir Raphinha i Dembélé a la plantilla. L'entrenador barcelonista no els veu incompatibles a nivell futbolístic.

 

 

Anar al contingut