Aitor Egurrola, porter del Barça
Aitor Egurrola, porter del Barça, en acció
Hoquei patins

Aitor Egurrola renova un any més com a porter del Barça Lassa

A punt de fer 38 anys, el porter basc encara es veu amb forces per defensar la porteria del campió d'Europa. "Mentre la salut em respecti, la motivació no em faltarà", diu

Actualitzat

El Barça Lassa ha assegurat en dos dies la seva porteria de cara a la pròxima temporada. Si aquest dimartsSergi Fernández renovava el seu contracte fins al 2022, aquest dimecres ha estat Aitor Egurrola qui s'ha compromès a continuar com a  blaugrana per una temporada més, fins al juny del 2019.

El porter basc, que per Sant Joan farà 38 anys, ha renovat el seu contracte una temporada més veient que ha acabat la present campanya amb sensacions molt positives: sumant la seva 18a Lliga i la 10a Copa, però sobretot oferint un autèntic festival d'aturades a Porto, on va conquerir la seva onzena Lliga Europea amb el Barça. "Mentre la salut ens respecti, la motivació per estar al Barça sempre hi serà", ha resumit el capità blaugrana, que a l'octubre complirà 20 temporades en actiu al Barça amb un palmarès monstruós de 66 títols.    

Anar al contingut