Aitana Bonmatí a "La Resistencia" (Twitter)
Aitana Bonmatí a "La Resistencia" (Twitter)
Futbol

Aitana Bonmatí, a "La Resistencia": "Anem a totes a l'Eurocopa però hem de ser conscients de qui som i on som"

La futbolista del FC Barcelona i la selecció espanyola adverteix de les possibilitats d'Espanya a l'Eurocopa a les portes de l'inici de la competició

Redacció Esport3Actualitzat

"La Resistencia" va rebre aquest dimarts la visita d'Aitana Bonmatí, jugadora del FC Barcelona i de la selecció espanyola de futbol. La centrecampista del FC Barcelona va arribar al programa de David Broncano per parlar d'un dels reptes més importants de la selecció: l'Eurocopa femenina, que se celebrarà durant el 6 i el 31 de juliol a Anglaterra.

La blaugrana, de 24 anys, s'ha convertit en una de les figures femenines més importants amb tres finals de Champions --una d'elles, guanyada--, 3 Lligues, 4 Copes de la Reina i 2 Supercopes al seu currículum.

Pel que fa a les opcions d'Espanya de sortir victoriosa de l'Eurocopa Femenina, el seu pròxim repte, Bonmatí va enviar un missatge de calma a l'afició:

"Crec que la gent espera molt de nosaltres. Tenim Finlàndia, Dinamarca i Alemanya, un grup molt difícil. L'Eurocopa és molt complicada. Hi ha gent que espera que la guanyem ja, però jo vinc a dir a la gent que es calmi."

El missatge de la de Sant Pere de Ribes per rebaixar l'eufòria va continuar amb la valoració de la trajectòria d'Espanya a l'Eurocopa Femenina:

"Que la gent es calmi que Espanya, a nivell absolut, no ha fet res important encara. Anem per bon camí, portem dos anys molt bons."

Anar al contingut