Ciclisme

Aigul Gareeva i Antonio Tiberi, campions del món júnior contrarellotge i contra les adversitats

La russa ha estat a punt de perdre la medalla d'or perquè s'ha equivocat de recorregut quan ja acabava la prova i l'italià ha tingut un problema amb la cadena que l'ha obligat a canviar de bicicleta

Actualitzat

Aquesta és la setmana dels Mundials de ciclisme de Yorkshire, que acabaran diumenge amb la prova professional de fons en carretera. Aquest dilluns ha estat el dia de les contrarellotges júniors, i en categoria femenina la russa Aigul Gareeva ha estat a punt de perdre la medalla d'or perquè s'ha equivocat de recorregut quan ja acabava la prova. Tot i això ha pogut guanyar, amb 3 segons d'avantatge.

També ha tingut un incident el campió en categoria masculina, l'italià Antonio Tiberi, que només començar ha tingut un problema amb la cadena, que l'ha obligat a canviar de bicicleta. El temps que ha perdut ha estat notable i no semblava que tingués opcions de poder lluitar per la medalla d'or, però encara li han sobrat 7 segons per imposar-se a l'holandès Enzo Leijnse. Tiberi succeeix el belga Renco Evenepoel, una de les sensacions de la temporada, en el palmarès de la prova.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut