Barça

Agustí Benedito: "Bartomeu acabarà dimitint abans que el fem dimitir"

L'empresari, que prepara una moció de censura contra l'actual Junta del FC Barcelona, confia que obtindrà els suports necessaris per tirar-la endavant

Actualitzat

Agustí Benedito creu que "Bartomeu acabarà dimitint abans que el fem dimitir. És una situació institucionalment insostenible". El dues vegades candidat a la presidència del FC Barcelona i ara buscant suports per presentar una moció de censura ha dit que l'actual president "dimitirà per dignitat i barcelonisme. Si no ha fa, tirarem endavant amb la moció i decidiran els socis".

Benedito ha atacat Bartomeu per la seva estreta relació amb Sandro Rosell: "Vostè sabia que Rosell estava cobrant comissions de Qatar mentre era president del Barça? No pot dir que no. Si ho diu menteix. I si diu que sí, la pregunta següent és com és que no va plegar aleshores, perquè el tema és molt greu".

L'empresari ha explicat aquest dijous que ha aconseguit 7.225 signatures de suport per la seva futura moció de censura. Benedito esperarà arribar a les 10.000 al voltant del 10 de juliol. Quan les tingui, reflexionarà amb el seu equip quan seria el millor moment d'iniciar el procés de censura i de recollida de firmes.

Sobre la polèmica amb el portaveu del FC Barcelona Josep Vives referida al seu suposat deute amb el club de 9.862 euros, Benedito ha confirmat que ha rebut la factura, tot i que amb "algunes incorreccions". "Estic mirant la factura perquè necessito aclarir alguns conceptes que semblen estar barrejats. Quan tingui la certesa absoluta que és verdadera, no trigaré ni 24 hores a pagar-la".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut