Futbol

Agustí Benedito anuncia que compta amb 7.278 firmes a favor del vot de censura

L'impulsor del vot de censura es mostra convençut que obtindrà les 16.570 adhesions necessàries per forçar la moció

Actualitzat

Agustí Benedito, impulsor del vot de censura contra la directiva del Futbol Club – Barcelona, ha anunciat que ja ha recollit 7.278 firmes per forçar un plebiscit contra els actuals directius del club. Benedito ha de recollir 16.570 adhesions de socis del Barça per aconseguir aquest objectiu i continua havent-hi opinions contradictòries sobre quina és la data límit.

Benedito ha disposat de dos partits al Camp Nou per recollir el nombre de firmes actual, i insisteix que disposa de termini fins al 2 d'octubre mentre el club sosté que el termini acaba el 27 de setembre. La diferència de criteri implica un partit més (el Barça-Las Palmas, previst per l'1 d'octubre) per captar adhesions.

A falta que se solucioni el litigi sobre el termini, Benedito tindrà el partit Barça-Eibar (19 de setembre) i possiblement també el Girona-Barça (23 de setembre) per continuar sumant firmes. L'impulsor del vot de censura es mostra convençut que assolirà l'objectiu: "Estem per sobre les expectatives –ha comentat Benedito-. No tinc cap dubte que el dia 2 d'octubre acceptaran les 17 o 18.000 firmes que presentarem al club", ha indicat. "No ens podem permetre més temps aquesta directiva al club. Mantenim l'objectiu que marxin l'1 de novembre", ha reblat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut