Barça

Agustí Benedito acusa Javier Faus de tenir un fons d'inversió finançat amb diners de Qatar

Agustí Benedito ha acusat el vicepresident econòmic del Barça Javier Faus de tenir un fons d'inversió finançat amb diners del país àrab. Faus ja ha confirmat a TV3 que demanarà a Benedito que rectifiqui i si no ho fa presentarà una querella per haver fet una acusació que ha qualificat de falsa i difamatòria

Actualitzat

Agustí Benedito ha denunciat que Sandro Rosell, Josep Maria Bartomeu i Javier Faus, vicepresident econòmic del Barça, segueixen units "pels interessos econòmics i personals que tots tres tenen amb el règim de Qatar", una relació que considera "absolutament perjudicial" per al club blaugrana.

L'excandidat a la presidència del Barça ha anat més enllà i ha acusat Faus de tenir un fons d'inversió a Qatar finançat pel xeic Al-Thani, propietari del PSG. "El que la gent no sap és que Faus està aixecant el seu fons d'inversió amb diners de Qatar i que Qatar és una amenaça per al Barça, són els que estan finançant l'Estat Islàmic i als Germans Musulmans. El Barça ha d'estar lluny de Qatar. Si jo fos president del Barça, Qatar estaria fora, ni per 100 milions d'euros els vendria la samarreta", ha assegurat. Faus ja ha confirmat a TV3 que demanarà a Benedito que rectifiqui i si no ho fa presentarà una querella per haver fet una acusació que ha qualificat de falsa i difamatòria.

"Seria una grandíssima notícia per al F. C. Barcelona que trenquessin amb Qatar. Aquests tipus de Qatar estan finançant l'Estat Islàmic. Al costat de Corea del Nord és el règim més perillós sobre finançament terrorista. Tenen molts diners per comprar voluntats, però els diners no ho són tot. Com més lluny estiguin del Barça, millor", ha insistit.

Entre els aspirants a presidenciable Benedito ha inclòs Toni Freixa, actual membre de la junta directiva blaugrana i de qui ha dit que "fa temps que està treballant amb el seu equip per presentar-se".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut